Έναρξη Προγράμματος Study Buddies για Φοιτητές/Φοιτήτριες | Έργο ADHD-UP του ADHD Hellas
24 Ιουλίου 2024
Αφίσα της εκδήλωσης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ξεκίνησε το πρόγραμμα Study Buddies του έργου ADHD-UP του ADHD Hellas. Οι φοιτητές/τριες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω πλατφόρμας με έναν/μια Study Buddy, που θα τους/τις βοηθήσει να κατευθύνουν την μελέτη και τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα θα είναι δωρεάν.

Τα ραντεβού θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, με προγραμματισμό μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και θα διεξάγονται μέσω Google Meet. Οι επανειλημμένες συνεδρίες θα βοηθήσουν τους φοιτητές/τις φοιτήτριες να δημιουργήσουν μια αίσθηση δέσμευσης προς το χρόνο μελέτης τους, και να οργανώσουν, μέσω της αλληλεπίδρασης με τον/την Study Buddy, τις σπουδές τους με τρόπο που τους/τις εξυπηρετούν.

Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι τη Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.Το πρόγραμμα αναμένεται να λήξει στο τέλος Γενάρη.

H επιλογή των φοιτητών θα γίνει με βάση την υποχρεωτική συμπλήρωση ΑΥΤΗΣ της φόρμας. Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι τις 18/08. Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων θα δοθεί πιστοποιητικό Youthpass της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να  επικοινωνήσετε με το ADHD Hellas μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mobilities@adhdhellas.org. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις του προγράμματος μέσω των social media: ADHD-UP: Φοιτητές/τριες με ΔΕΠΥ    (Facebook) & @adhd_up (Instagram).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου.
Τελευταία Νέα
Εκδηλώσεις