ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
17 Σεπτεμβρίου 2024
179.png

Η Aκτιβιστική Oμάδα της Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας ξανασυναντιέται! Και σε προσκαλεί να συμμετέχεις στην ανοικτή συνάντηση της ομάδας την Παρασκευή 20/09, ώρα 19.30 στο Rehab Pub (Βαλαωρίτου 19).


Η συνάντησή μας αποτελεί ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τη σημασία της δραστηριοποίησης για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της δίκαιης κοινωνίας χωρίς διακρίσεις, καθώς και τον ακτιβισμό στην πόλη.

Ο ακτιβισμός αποτελεί πυλώνα της δράσης μας, καθώς ευαισθητοποιεί, εμπνέει και φέρνει την αλλαγή πιο κοντά. Ενημερώνουμε, κινητοποιούμε την κοινωνία των πολιτών και οργανώνουμε δράσεις και εκδηλώσεις για να φτάσουν τα μηνύματά μας ακόμη πιο μακριά!

Το όραμά μας είναι κάθε άνθρωπος να απολαμβάνει τα ανθρώπινα δικαιώματα που αναφέρονται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και σε άλλα διεθνή πρότυπα.

Η Διεθνής Αμνηστία είναι ένα παγκόσμιο, εθελοντικό κίνημα ανεξάρτητο από κυβερνήσεις, πολιτικές ιδεολογίες, οικονομικά συμφέροντα και θρησκείες με 8 εκατομμύρια μέλη, ακτιβιστές και υποστηρικτές, με δομές και εθνικά Τμήματα με πάνω από 1800 επαγγελματικά στελέχη, οι οποίοι αγωνίζονται όλοι μαζί για την προάσπιση και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εάν σε ενδιαφέρει η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο αγώνας για την εξάλειψη των διακρίσεων, της βίας κατά των γυναικών, τον περιορισμό της αστυνομικής βίας, τα δικαιώματα των προσφύγων, των μεταναστών και των μειονοτήτων, η υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης, τότε η συμμετοχή σε μία ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες ίσως είναι αυτό που ψάχνεις !
Σε περιμένουμε να γνωρίσεις την Τοπική Ακτιβιστική Ομάδα του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας την Παρασκευή 20/09 στις 19:30μμ, Rehab Pub (Βαλαωρίτου 19).

Μετά το τέλος της συνάντησης θα συνεχιζουμε στο bar για μπυρες για να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα!!
---------------------------------------------------------------------
* Εάν ζεις στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεσαι να ενημερώνεσαι για τις συναντήσεις της ομάδας μας, μπορείς να μας στείλεις ένα mail στην διεύθυνση: amnesty.Thessaloniki@gmail.com
Ή ένα μήνυμα στην Σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/amnestythess/
Τελευταία Νέα
Εκδηλώσεις